FMI Raporuna göre, Unlu Mamuller Pazarı 2034 yılına kadar %3,80'lik bir bileşik yıllık büyüme oranıyla 354,02 milyar ABD dolarına ulaşmayı hedefliyor

Unlu mamuller pazarının tahmini pazar sıçraması %3,80'lik bir bileşik yıllık büyüme oranına sahip olup, bu da pazarın 2034 yılına kadar 354,02 milyar ABD dolarına ulaşmasını vaat ediyor. Ayrıca, 2024 yılına kadar pazarın 244,14 milyar ABD dolarına ulaşması bekleniyor .
Hızlı kentleşme nedeniyle, bir bireyin yaşam hızı da artmıştır. Sonuç olarak, insanlar fast food'a daha fazla güvenmeye başlamıştır. Bu, fırın gıda ürünlerine olan talebi artırarak söz konusu pazarı yönlendirmektedir. Dahası, fırın ürünleri hazır gıda pazarının büyük bir bölümünü oluşturmaktadır ve bu da söz konusu pazarın büyümesini hızlandırmaktadır.
Kuruluşlar, tatlar, içerikler ve ürün ambalajı konusunda ürün inovasyonunu destekler. Bu sayede ürün portföyünün çeşitlendirilmesi mümkün olur ve pazar ilerlemesi desteklenir. Dolayısıyla bu, bir diğer hayati pazar itici gücüdür.
Örnek Raporunuzu Hemen Alın! https://www.futuremarketinsigh....ts.com/reports/sampl